top of page

OVER ONS

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met onze activiteiten streven we naar duurzaam toerisme. We hanteren de volgende principes:

Met onze tochten ondersteunen we zo veel mogelijk de lokale economie

Tijdens de ritten zorgen we ervoor dat we het milieu zo min mogelijk belasten Tijdens onze paardrijvakanties laten we deelnemers kennismaken met het onontdekte en goedbewaarde Andalusische landschap, de cultuur en tradities.

Onze tochten gaan over traditionele veeroutes, waarmee we een positieve bijdrage leveren aan het behoud van het natuurlijke en culturele erfgoed.

Enkele links, voor het geval

u meer wilt weten

Geografische coordinaten

Costa del Sol lokatie

Wij bevinden ons in het zuiden van Spanje, dichtbij Gibraltar en een uur rijden van de vliegvelden in Malaga en Jerez.

Onze paarden staan in een Natuur reservaat genaamd ´Finca Alcaidesa´. Eén van de best bewaarde geheimen van dit gebied. In haar 1500 hectares bevinden zich wilde olijfbomen, enorme pijnbomen, kurkeiken, berggeiten, wilde zwijnen en herten. Het is het best behouden bos van het Middelandse Zeegebied.

Latitude 36º 17´44" N

Longitude 5º21´33" O

Spaanse Hippische Federatie E3 team

Onze instructeurs zijn door de Koninklijke Spaanse Hippische Federatie gecertificeerde gidsen.

 

Licentienummer AT/CA/248, Junta de Andalucía.

 

Ze spreken Engels, Duits, Nederlands en Spaans

 

Onze trainer werkt al meer dan vijftien jaar intensief met paarden: polopaarden in Argentinië en België, racepaarden in Mijas, endurancepaarden in Estepona en Sotogrande

 

Ferdy Coopman & Endurance Equestrian Experience E3
paarden

We hebben goed getrainde endurancepaarden, polopaarden, kruisingen van Spaanse en Arabische sportpaarden en volbloed Spaanse paarden voor tochten en vakanties.

 

Voor iedere ruiter hebben we een geschikt paard, veilig en snel.

 

De endurancepaarden die voor onze gasten beschikbaar zijn, worden vaak gebruikt bij wedstrijden.

logies Sotogrande Costa del Sol Andalucia

Voor elke route hebben we de accomodaties zorgvuldig uitgezocht. Het zijn locaties die stuk voor stuk een onvergetelijke ervaring vormen, vanwege hun historie, architectuur, omgeving of het fantastische eten.

 

Vlak bij de stallen op Finca Alcaidesa is een volledig gerenoveerde boerderij waar u kunt verblijven. Maar in de omgeving zijn ook vele golfhotels waar Sotogrande wereldberoemd om is geworden. Op zoek naar iets bijzonders? Dan boeken we voor u een prachtig hotel in een oud klooster met een tuin en een fantastisch zwembad. Deze accomodatie kan exclusief worden geboekt door groepen van 15 personen.

Horse riding vacation in Andalucia, Costa del Sol Sotogrande. The best horseriding holidays in the South of Spain, trail horse riding adventurous equestrian escapes, horseback riding

bottom of page